Tapaa Robo Jack, hauskannäköinen antennipää, jonka viisi villiä robottiystävää pääsevät auttamaan sinua scattereilla käynnistyvissä bonuspeleissä! Tässä videoslotissa dollarinkuvat suorastaan vilisevät silmissä, sillä rahayksikön merkki koristaa Robo Jackin vatsakupua, bonuspelin violettia robottia ja scatter-symbolia. Jack aloitti roboilunsa Microgaming-yhtiön Quickfire-alustalla kesäkuun neljäntenä päivänä vuonna 2014. Voittotapoja on 243, joten voisi kuvitella, että pelissä on vaikea olla saamatta vähintäänkin pikkuvoittoja. Teoreettinen palautusprosentti jää 96 prosentin tietämille, joka sinänsä kuulostaa korkealta, muttei yllä kaikkein korkeimpien vertailuarvojen tasolle. Suuremmalla panoksella ja ilmaiskierrosten ominaisuuksilla pelikassa voi kuitenkin kasvaa mallikkaisiin lukemiin, eikä voittosaldon kasvattaminen voisi käydä paljon hauskemmissa merkeissä. Kaiken loksahtaessa saumattomasti kohdalleen Robo Jackin kassasta on mahdollista tyhjentää huikeat 90 000 euroa. Peliä vauhdittaa tarttuva taustamusiikki, joka käy vielä kiihkeämmäksi ilmaiskierrosten käynnistyessä. Hammasrattaat ja mutterit ojoon, täältä tulee Robo Jack!

Ulkoasu ja äänimaailma

Robo Jackin grafiikat ovat ensiluokkaisia. Pelin tapahtumapaikkana toimii jonkinlainen varasto, mahdollisesti rahakammio. Toisaalta voitokkaiden symboleiden taustalla näkyy myös viitteitä siitä, että peli saattaa sittenkin sijoittua jonkinlaiselle tehtaalle. Niin tai näin, rakennuksessa riittää rikkauksia. Ainakin Robo Jack itse patsastelee metallinen rintapanssari rottingilla kulta kasan päällä. Peli koostuu viidestä kiekosta ja kolmesta rivistä. Sen kuvat ovat iloisen kirjavia ja viimeisteltyjä, silti ne henkivät jonkinasteista retrotunnelmaa. Sympaattiset robotit saisivat vallata estradin useamminkin, sillä ne tavataan vain scattereiden käynnistämissä bonuspeleissä ja niistä jokaisella on erilaiset eleet ja toiminnot. Siksi scattereiden jahtaamisesta tulee kutkuttava osa Robo Jackin pelaamista; ei ainoastaan ilmaiskierroksista saatavien voittojen vuoksi, vaan mielenkiinnosta ja uteliaisuudesta robotteja kohtaan.Jos Robo Jackia pelaa useamminkin, jokin bonuspelien roboista nousee taatusti pelaajan suosikiksi vallattoman persoonallisuutensa ja erikoisominaisuutensa ansiosta.

Pelimusiikki ansaitsee maininnan, sillä siihen on jaksettu paneutua. Peruspelin taustabiisi taputuksineen tuo rytmiä kierrosten pyöräyttelyyn ja nostaa meininkiä. Pitemmän pelisession aikana musiikista voi muodostua korvamato, joka jää kaikumaan korvakäytäviin pelin loputtua. Bonuspeleissä kuullaan toisenlaista, vähän jännempää kappaletta. Robo Jack Online Slot on kaikessa hauskuudessaan myönteisellä tasolla koukuttava kolikkopeli, jonka pariin on hauska palata vanhoja robottituttavia tapaamaan.

Panostustavat, panosten asettaminen ja pelin aloitus

Robo Jack Online Slotin panos on helppo asettaa. Panos- laatikon päällä on valikko, josta asetetaan pelikolikon arvo ja pelikolikoiden määrä per pyöräytys. Arvoja voi muuttaa myös pelkästään panosta säätämällä. Pelikolikon arvot ovat asetettavissa summille 0.01 €, 0.02 €, 0.05 €, 0.10 €, 0.20 € ja 0.25 €. Kierroksen voi pelata yhdestä kymmeneen kolikolla. Pelin pienin mahdollinen kokonaispanos kierrosta kohti on vain 30 senttiä. Kalleimmillaan pyöräytyksen voi tehdä 75 euron kokonaispanoksella. Jos pelin panostusta ei halua muuttaa kesken hauskuutta ja toistuva Pyöritä-painikkeen naputtelu käy sorminiveliin, Robo Jackin automaatio siirtyy uudelle tasolle Autoplay-nappulasta, josta voidaan asettaa pyöräytysten määrä. Auto-pyöräytysten ajaksi peliä ei tarvitse keskeyttää, vaikka tarvitsisi poiketa kesken kaiken hakemassa evästä tai toimittamassa muita askareita.

Symbolit ja niiden arvot

Robo Jackissa on hauskannäköisiä, mielenkiintoisia ja jopa arvoituksellisia esineitä, jotka pyörivät pelin symboleina. Niitä pääsee katselemaan kohdasta Näytä voitot, joka näkyy ensimmäisenä vasemmalla peliruudun alapuolella. Asetetun panoksen oikeuttama voittosumma näkyy jokaisen symbolin kohdalla panoksen mukaisesti. Panoksen muuttaminen päivittää voittosummat.

Pelin wildia ja scatteria lukuun ottamatta korkeimmat voitot tulevat viidellä Robo Jack-logolla. Viidellä logolla voi voittaa jopa 6250 euroa. Seuraavaksi korkeinta arvosijaa hallitsee Robo Jack itse ylvään ympäripyöreässä olemuksessaan. Voittoon oikeuttaa vähintään kolme vierekkäisille kiekoille voittokuvion mukaisesti asettuvaa Jackia. Kolme muuta korkeamman voittoluokan symbolia ovat arkullinen kolikoita, jonkinlainen kullanvärinen kuutio, johon on yhdistetty virtapihdit sekä kerrassaan kiintoisa, ruuvein kiinnitetty esine, jonka kuvun alla näkyy vihreän värinen jättiläiskokoinen atomi. Edellä luetelluista symboleista jää voitolle lukuun ottamatta kolmen Robo Jack-logon muodostamaa pienintä voittoa, joka on puolet panoksen summasta. Pienemmät voittosymbolit A, K, Q ja J on modifioitu robottiteemaan sopiviksi, eivätkä niidenkin anteliaimmat voitot ole hassumpia.

Robo Jackin scatter-symbolit

Pelin scatter-merkki vaikuttaa esittävän jonkinlaista rahaholvia tai säiliötä. Sen päällä komeileva suuri dollarin kuva tuo mieleen sarjakuvista tutun Roope Sedän pankkiholvin. Viiden scatterin muodostamasta voittoyhdistelmästä on jo itsessään iloa, sillä 75 euron panoksella viisi scatteria mojauttaisi pelaajaa mykistävällä 7500 euron voitolla. Kahdellakin scatterilla pelikierroksen hinta saadaan takaisin, joten sen osalta pelaaja pääsee omilleen. Scattereiden rahakkuuden lisäksi niihin liittyy Robo Jack Online Slotin viihdyttävin ja kiehtovin ominaisuus eli ilmaiskierrosten aikana voimaan astuvien ominaisuuksien satunnainen valikointi.

Pelisäännöissä puhutaan viidestä bonuspelistä. Käytännössä scattereiden aktivoimille ilmaiskierroksille lähdetään Robo Jackin ohjauksessa. Vähintään kolmella scatterilla Robo Jack suostuu avaamaan nosto-oven, jonka takaa paljastuu viisi numeroitua säiliötä. Niissä Jackin robottikaverit odottavat vuoroaan päästä auttamaan pelaajaa ilmaiskierrosten voittojahdissa. Jokaisella roboteista on oma erityisvoimansa, jonka myötävaikutuksella ilmaiskierroksilta tarttuu matkaan lisää pelirahaa. Ilmaiskierrosten voitoilla pelaaja voi joko jatkaa yhteistä aikaansa Robo Jackin ja muiden vekkuleiden robohahmojen seurassa, tai päättää pelin ja viedä potin kotiin.

Ilmaiskierrokset ja wild-symbolit

Robo Jackin wildit eli villit robotit esiintyvät pelissä ainoastaan scattereiden laukaisemien Free spinsien aikana. Jackin robottikavereita on viisi ja niistä jokaisella on yksilöllinen ominaisuus. Ilmaisia kierroksia avustava robotti valikoituu satunnaisesti, mutta sen voi halutessaan vaihtaa yhden kerran ennen ilmaiskierrosten alkua. Tuolloin peli arpoo uuden robotin, jolla on eri ominaisuus kuin ensin valitulla. Satunnaisuuden vuoksi pelaaja ei voi itse taktikoida robottivalinnoilla muuten kuin tekemällä päätöksen siitä, pitääkö ensimmäisen robotin vai korvaako sen toisella.

Extra wild-robotti on pieni, pullea ja väriteemaltaan punainen toveri, joka käynnistää lisää ilmaiskierroksia aiheuttaen Robo Jackin villiintymisen. Voitot maksetaan vasta Jackin reaktion jälkeen.

Violetti robotti dollarisymboli kuvussaan tuo ilmaiskierroksille scatter-voittoja. Mille tahansa kiekolle vapaapyöräytysten aikana osuvasta scatterista koituu satunnaisia voittokertoimia. Voitot maksetaan korkeintaan kymmenkertaisina.

Vihreä rakettikenkäinen robotti pistää satunnaisen kiekon pyörimään ihan villisti jokaisella ilmaiskierroksella. Uudet uudelleenpyöräytykset ovat mahdollisia.

Feminiininen ja syystä tai toisesta mikkihiirikorvainen pinkki robo käynnistää kahdella scatterilla kahdeksan uutta pyöräytystä.

Pieni ja tummanvihreä robottikaveri kolminkertaistaa ilmaiskierrosten aikana saadut voitot.

Robo Jack Online Slotin yhteenveto

Robo Jack on värikäs ja mukaansa tempaava kolikkopeli, jossa riittää robotteja ja rikkauksia. 243 voittotapaa tuo kiitettävästi mahdollisuuksia voitokkaisiin symboliyhdistelmiin, vaikka voittoja saa silti odotella useidenkin kierrosten ajan. Pienimmät voitot eivät tietenkään auta pelaajaa omilleen, mutta kohdalle osuessaan keskisuuristakin voitoista riittää riemua. Robo Jackin hauskuus perustuu sen taidokkaaseen ilmeeseen, tunnusomaiseen taustamusiikkiin, vetoaviin hahmoihin ja hyviin erityisominaisuuksiin, joiden satunnainen valikointi tekee scattereiden käynnistämistä ilmaiskierroksista aina erilaisia, odottamisen arvoisia tapahtumia.

Micorgaming on luonut Robo Jackin myötä pelin, johon on aina palkitsevaa palata. Kun sen maailmaan pääsee sisään, tuttu slotti toivottaa tervetulleeksi kerran toisensa jälkeen. Bonuspelien animoiduissa roboteissa on luonnetta, jonka ansiosta niiden touhuja on hauska seurata ilmaiskierrosten aikana, kun ne hääräävät kiekkojen edustalla vahtimassa voittojen rekisteröitymistä laskuriin. Jos pidät robotiikasta, mekaniikasta ja animaatioista, testaa Robo Jack!